Fine Art Workshop 10 & 11 november

Misschien ken je het wel; je hebt wel een mooi idee voor een beeld of serie beelden, maar het komt niet uit je vingers. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen en al helemaal niet waar je moet eindigen. Tijdens de workshop vertel ik je mijn werkwijze, gaan we in op conceptontwikkeling en leg ik dingen uit over bijvoorbeeld kleding en props. We lopen van voor naar achter het proces door. Hoe maak ik een moodboard, hoe benader ik een model, waar ga ik op zoek naar kleding en hoe zet ik die onderdelen in voor het ultieme beeld.

Fine Art Fotografie is één van mijn favoriete bezigheden. Het is voor mij ontsnappen aan de werkelijkheid en het uiten van emoties en/of gedachtes. Fine Art Fotografie is uniek, bijzonder en kwalitatief. Daarnaast is het geweldig om het verhaal van je klanten in beeld om te mogen zetten. Tijdens deze workshop vertel ik alles over hoe ik te werk ga met Fine Art.

Leer hier meer over de workshop.

Algemene voorwaarden voor live workshops van toepassing.

Wil je betalen in termijnen? Dat kan! Hieronder kan je ook het eerste deel betalen. Het laatste deel komt ongeveer 4 tot 3 weken voor de cursus naar je toe. De cursus dient volledig betaald te zijn voorafgaande de workshop. Mocht je in delen betalen weet dan wel: door de aanbetaling te doen is je inschrijving definitief.

347,50695,00 excl. btw