Editing & Retouching Portretten

Altijd al sprekende portretten willen maken met Lightroom en Photoshop? Tijdens deze workshop laat ik je mijn gehele werkwijze zien m.b.t. portretten. Zowel voor de beginner als de al iets gevorderde fotograaf! De basis wordt behandelt, maar vervolgens ook wat ik met al deze input doe. Zo gaan we door Lightroom heen en maak ik je bewust van welke elementen waarvoor zorgen en laat ik zien hoe ik deze gebruik. De presets die ik tijdens de workshop heb gemaakt worden ook bijgeleverd.

Vervolgens gaan we aan de slag in Photoshop en daar maken we het beeld zo dat het nog veel sprekender wordt. Zo bewerken we de huid en bewerken we het licht waardoor je beeld er echt uitspringt! Ook laat ik zien hoe ik lokaal kleuren verander, hoe ik kleine oneffenheden weghaal, achtergronden opschoon en hoe ik een digitale achtergrond invoeg. Daarnaast edit ik verschillende looks en heb ik de RAW files ook toegankelijk gemaakt zodat je kan mee editen en kan uitproberen.

De cursus is onbeperkt toegankelijk. Dus je kan hem doen op je eigen tijd!

Deze module bestaat uit zo’n 28 lessen videolessen! De workshop is van origine deel van de Home Portrait Studio Masterclass. Heb je de Home Portrait Studio Masterclass al? Dan kan je de meeste videolessen (op een aantal bonuslessen na) al bekijken in die cursus.

Na betaling krijg je gelijk toegang tot de online leeromgeving.

Algemene voorwaarden

200,00 excl. btw